Het Gasthuis viert 12,5-jarig jubileum

Verpleeghuis Het Gasthuis in Gorinchem vierde woensdag 4 april haar 12,5-jarig jubileum. Deze dag werden verschillende activiteiten gehouden voor bewoners en medewerkers van deze jarige Rivas-locatie.

Verschillende activiteiten
Het Gasthuis was de hele dag versierd. De bewoners konden ‘s ochtends deelnemen aan verschillende spelletjes, zoals sjoelen en tafelbiljart. Directeur Marcel van der Priem opende de middag met een felicitatie aan Het Gasthuis. Daarna konden de bewoners en de medewerkers genieten van een lekkere high tea. ‘Het was mooi om te zien hoe de bewoners en medewerkers van deze dag hebben genoten’, vertelt Nanda Huitema, activiteitenbegeleider. ‘De muziek werd verzorgd door Combo Pearlgrey. Zij lieten de bewoners en medewerkers meespelen op verschillende muziekinstrumenten. Ook hadden zij een cover gemaakt op de melodie “In Holland staat een huis” naar “In Gorkum staat een huis”. Het muzikale optreden was een mooie afsluiting van een feestelijke dag.’