GJS verliest opnieuw

Het is GJS niet gelukt om zich te herstellen van de 2-0 nederlaag van vorige week tegen WNC. Opnieuw werd verloren en nu in Utrecht van DHSC, eveneens met 2-0.

De eerste aanval was voor GJS, maar de voorzet van Niels Hofman verdween achter het doel. Direct daarna een gevaarlijke aanval van de thuisclub. Achterin werd slecht verdedigd, waardoor een enorme kans ontstond, maar er werd tegen de lat geschoten. Daarna ontspon zich een wedstrijd met een iets sterker DHSC, maar de verdediging van GJS hield goed stand, mede dook door goed keeperswerk van Raymon de Haan. Ook GJS kreeg een paar mooie kansen, maar ook daar redde keeper Marco Schreyer erg goed op een schot van Jan Paul Nieuwersteeg. Ruststand dus 0-0.

Direct na rust een hachelijk moment voor het doel van GJS, maar de bal kon tot corner worden verwerkt. In de 52e minuut een enorme kans voor de thuisclub. Serhat Cakmak ontweek de buitenspelval ( hoewel de assistent-scheidsrechter van GJS wel vlagde), schoof de bal voor het doel, maar Wesley van Zoolingen schoot, weliswaar goed gehinderd, de bal over het doel. In de 63e minuut werd het toch 1-0, toen Tom de Klein de bal uit een corner binnen tikte. Vier minuten later werd het zelfs 2-0, toen Walid Oud-Chikh aan een solo begon en deze beheerst afrondde. Hierna kreeg GJS ook nog een paar kansen. Louis Damen schoot in handen van de keeper, Sjors Hendriks kopte een cornerbal van Quincy Bartens schitterend in de kruising, maar keeper Marco Schreyer tikte de bal corner. Uit deze corner kopte Lorenzo de bal over de lat.

Hierna kregen beide ploegen nog een enorme kans. Niek Brunnikhuis schoot vrijstaand over het doel en Ruud Bos kopte van dichtbij naast het doel. Over de hele wedstrijd genomen een verdiende overwinning voor de thuisclub. Scheidsrechter G, van Essen uit Eindhoven had het niet moeilijk in deze sportieve wedstrijd. Rest nog te vermelden dat in de loop van de tweede helft Lorenzo Agnoli, Louis Damen en Youri Bos in het veld kwamen voor respectievelijk Niels Hofman, Jan Paul Nieuwersteeg en Nordin el Hassani.

Komende zaterdag speelt GJS om 19.00 uur thuis tegen LRC.