Verlies GJS

Op basis van de tweede helft een verdiende overwinning voor de Waardenburgers.
WNC ging als een raket van start en voordat iedereen het in de gaten had was het na 21 seconden al 0-1. Aanvoerder en uitblinker Vincent Verheul ging er op rechts vandoor en maakte zijn solo mooi af met een beheerst schot in de verre hoek. GJS herstelde zich en kreeg diverse mogelijkheden op de gelijkmaker en meer, maar de verdediging en keeper Arjen Kaasjager bleven overeind. Ook de gasten bleven bij uitvallen gevaarlijk, maar voor rust veranderde de stand niet meer.

In de rust werd Lorenzo Agnoli vervangen door Louis Damen. De eerste kans was voor GJS, maar Jan Paul Nieuwersteeg schoot over. Kort hierna stond Willem Paul van der Heijden aan het eind van een mooie aanval en met een beheerste lob maakte hij 0-2. Hierna probeerde GJS het nog wel, maar echt gevaarlijk werd het niet meer behalve net na de 0-2 toen een schot van Sjors Hendriks van de lijn werd gekopt. Het scheidsrechterlijk trio, Ron Collé, bijgestaan door de assistenten Colen en Levens, had het niet moeilijk in deze sportieve wedstrijd.

Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen DHSC, aanvang 14.00 uur. op het programma. Deze club verslag vandaag in Houten Delta Sports ’95 FC met liefst 1-8.