Johnny Wijnbelt (33) assistent-trainer SVW

SVW heeft Johnny Wijnbelt (33) binnengehaald als assistent-trainer van Tutu Ndona.

Wijnbelt geeft te kennen op zijn gevoel de keuze voor SVW te hebben gemaakt. “Ik wil graag assisteren bij de eerste stappen van mijn goede vriend Tutu als hoofdcoach en tevens blijft SVW toch de club waar ik ooit ben begonnen met voetballen”.

De buitenspeler debuteerde in zondag 1 van SVW, maakte de overstap naar de zaterdagtak waar hij drie seizoenen voor uit zou komen. Hierna volgden nog drie periodes bij Schelluinen (7 seizoenen) twee seizoenen bij SteDoCo en nog 4 seizoenen bij de streepjes.

Tenslotte gaf Johnny aan de club te willen helpen om in rustiger vaarwater te komen en erg veel zin te hebben om aan de slag te gaan.

Robert Sluijk blijft ook volgend seizoen als leider verbonden aan de club.