Bij melding dode man vindt politie een hennepkwekerij

Maandag kwam er op de meldkamer Politie de melding, dat er een stoffelijk overschot was aangetroffen in een woning aan de Maria van Bourgondiëstraat. Na de melding kwamen de hulpdiensten, politie en ambulance, in actie. Zij troffen inderdaad het dode lichaam van een man aan. Hulp mocht niet meer baten.

Het bleek te gaan om een 33-jarige Poolse man. De woning werd onderzocht om achter de oorzaak ven het overlijden te komen. Op de zolder van de woning trof de politie wel een aanbouw zijnde hennepkwekerij aan. De materialen van de hennepkwekerij werden in beslag genomen en uit de woning verwijderd. Over eventuele verdachten is niets bekend geworden. Of de dood van de Poolse man hier iets mee te maken heeft is eveneens niet bekend. Vooralsnog wordt hierbij niet aan een misdaad gedacht.

Foto’s © Max Liet – Hulpdiensten Gorinchem