Twee ongevallen op Nieuwe Wolpherensedijk in Gorinchem. Tekst en Foto’s © Max Liet – Hulpdiensten Gorinchem

De hulpdiensten moesten in Gorinchem maandag 12 maart twee keer uitrukken voor een ongeval op de Nieuwe Wolpherensedijk.

Omstreeks 7.30 uur kwam een scooterrijder ter hoogte van de Kanselpoortweg ten val toen hij hard moest remmen. Politie en ambulance waren snel ter plaatse. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Omstreeks 16.40 uur gebeurde wederom een ongeval. Ter hoogte van het tankstation kwamen twee personenauto’s en een bedrijfswagen met elkaar in botsing. Politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Eén persoon raakte bij het ongeval gewond en moest per ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden. De personenauto’s werden door een bergingsbedrijf afgesleept. De bedrijfswagen kon op eigen kracht verder rijden.

Foto’s © Max Liet – Hulpdiensten Gorinchem