Vroege vogel wint deelnamekosten Open Havendag 2018 terug

Op zaterdag 19 mei aanstaande vormen de Lingehaven en Buiten de Waterpoort weer het toneel van een waar feest: de Open Havendag 2018. Zowel bedrijven als particulieren kunnen aan deze dag deelnemen met een kraam. Nieuw dit jaar is dat vroege vogels hun inschrijfgeld voor een kraam terug kunnen winnen. Bij de start van het vaarseizoen trekt Riveer uit alle tot dan toe binnengekomen inschrijvingen één winnaar. De geluksvogel krijgt zijn inschrijfkosten terug en geniet dus van gratis deelname aan de Open Havendag 2018. Wilt u kans maken? Zorg dan dat uw inschrijving uiterlijk 31 maart binnen is. De winnaar van de trekking krijgt persoonlijk bericht en wordt begin april bekend gemaakt via Facebook.

Inschrijven

Vindt u het leuk om deel te nemen aan deze dag? Dat kan op verschillende manieren: door middel van kramen waar particulieren en bedrijven spullen kunnen verkopen of waar u uw bedrijf presenteert. Ook ziet de organisatie op de kades graag smaakvolle eettentjes en zijn activiteiten in het water in het bijzonder welkom. Kortom: er zijn veel manieren om uw bijdrage te leveren aan deze dag. Inschrijven kan via de website http://www.lingehavengorinchem.nl/open-havendag/

Voor ieder wat wils

De Open Havendag is een jaarlijks terugkerend feestje in het voorjaar: rondom de Lingehaven en het terrein Buiten de Waterpoort. In de regio is deze dag een begrip. Een dagje uit voor het hele gezin, demonstratie, kramen, live muziek, eten en drinken. De Lingehaven als bijzondere decor van dit evenement in hartje binnenstad. Kom kijken, rond snuffelen langs kramen, schepen kijken en laat u verrassen door wat Gorinchem te bieden heeft.

Meer weten?

Op de website www.lingehavengorinchem.nl vindt u alle informatie over de Open Havendag, waaronder het programma, de deelnemende bedrijven en het inschrijfformulier.