Specsavers Gorinchem overhandigt cheque aan Theatergroep Manteau

Specsavers Gorinchem spaarde in 2017 een bedrag van 1020,20 euro bij elkaar voor Theatergroep Manteau. De donatie zal ten goede komen aan de activiteiten van de organisatie. Deze week werd de cheque aan het lokale initiatief overhandigd.

Ieder jaar verkiezen alle winkels van Specsavers één lokaal goed doel waar zij een jaar lang voor gaan sparen. Voor elke klant die een montuur of hoortoestel koopt, zet de winkel een vast bedrag opzij voor Stichting Specsavers Steunt. Theatergroep Manteau was het spaardoel van Specsavers Gorinchem in 2017 en ontvangt nu een mooie financiële bijdrage.

Mike Boemaars, retailpartner bij Specsavers Gorinchem: “Wij vinden het erg belangrijk om betrokken te zijn bij de lokale gemeenschap. Door ieder jaar weer een bedrag bij elkaar te sparen voor een mooi initiatief uit de omgeving dragen wij ons steentje bij aan de maatschappij. Theatergroep Manteau kan de financiële bijdrage goed gebruiken, dus dit bedrag is goed besteed!”

Voor meer informatie: www.stichtingspecsaverssteunt.nl