Politie zoekt getuige(n) of chauffeur vrachtwagen Van wijkagent Gerco Gijsbers

Op zaterdag 03 maart 2018 omstreeks 07.15 uur heeft er een aanrijding plaats gevonden op de Vismarkt/Burgstraat.

Een chauffeur van een witte vrachtwagen met een witte aanhanger wilde van de Vismarkt linksaf de Burgstraat oprijden. Hierbij raakte de aanhangwagen een geparkeerde bestelauto. Hierbij ontstond schade.

De chauffeur is doorgereden zonder zijn gegevens achter te laten.
Het is mogelijk dat de chauffeur de aanrijding niet gemerkt heeft en daarom wil de eigenaar van de bestelbus (nog) geen aangifte doen en hoopt dat de chauffeur zich via dit bericht bij de politie meldt, zodat er een schadeformulier ingevuld kan gaan worden.

Bent u getuige geweest en kunt u meer informatie geven over de chauffeur?

Bent u de chauffeur geweest van de witte vrachtwagen met aanhanger?
Bel dan 0900-8844.