Internationaal Film Festival Gorinchem (IFFG) IFFG verrast met filmroadtrip

Het Internationaal Film Festival Gorinchem (IFFG) kent vrijdag 23 maart zijn volgende pop-up evenement. In aanloop van het festival, dat plaatsvindt van vrijdag 13 tot en met maandag 16 april, verrast het IFFG in samenwerking met Verschoor Reizen zijn bezoekers met een heuse filmroadtrip. Bezoekers stappen om 19.30 uur op de bus in Gorinchem en rijden naar een geheime locatie waar onder het genot van een hapje en drankje wordt genoten van een film. Ook de film blijft nog even geheim. Durft u het aan om op de bus te stappen en u te laten verrassen door een indrukwekkende film? Mis deze bus dan niet! Kijk voor meer informatie en reserveringen op www.iffg.nl of kijk op de Facebookpagina van het Internationaal Film Festival Gorinchem.

Filmfestival

Het IFFG vindt dit jaar plaats van vrijdag 13 tot en met maandag 16 april. Het filmfestival kende vorig jaar zijn eerste editie en is verheugd te melden dat er dit jaar maar liefst achttien films worden gedraaid op drie verschillende locaties: Theater Vijfzinnen, Theater ’t Pand en Theater Peeriscoop. Ook worden er weel verschillende bijzondere filmgasten ontvangen. Vrijdag 13 april is de openingsavond voor sponsors, betrokkenen en andere genodigden. Voor het filmaanbod en de reservering van kaarten voor de overige dagen kan men terecht op de website www.iffg.nl. Op maandag 16 april ontvangt het IFFG scholen voor de schoolvoorstellingen. Het exacte filmprogramma wordt binnenkort bekend gemaakt.