Traumahelikopter landt in Gorinchem voor medische noodsituatie Tekst en Foto’s © Max Liet – Hulpdiensten Gorinchem

Het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam werd in de nacht van donderdag 1 maart op vrijdag 2 maart opgeroepen voor een melding in Gorinchem.

Omstreeks 01.00 uur was de inzet van het team gewenst bij een medische noodsituatie in een woning aan de Cornelie Huygensstraat in Gorinchem. Naast de traumahelikopter kwamen ook twee ambulances en enkele politie eenheden ter plaatse.

De traumahelikopter landde op een voetbalveld nabij de Merwe Donk. Vanaf daar werd het team met een politievoertuig naar de woning gereden. Het slachtoffer is na behandeling thuis,  per ambulance onder begeleiding van de MMT-arts overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s © Max Liet – Hulpdiensten Gorinchem