Diamanten huwelijk echtpaar Adema-Nieuwenhuizen

Dinsdag 27 februari om 16.15 uur, bezocht locoburgemeester Arjen Rijsdijk het echtpaar Adema-Nieuwenhuizen om hen te feliciteren met hun 60-jarige huwelijksjubileum.

foto: Gemeente
Mevrouw Nieuwenhuizen en de heer Adema leerden elkaar kennen dankzij hun werkgever De Vries Robbé waar mevrouw op kantoor werkte en meneer als tekenaar werkzaam was. Op 20 en 27-jarige leeftijd trouwden ze in Woudrichem, waar ze de eerste 9 jaar van hun huwelijk gewoond hebben. Ze zijn daarna verhuisd naar Gorinchem, waar ze het altijd prima naar hun zin gehad hebben.
Meneer Adema heeft tot aan zijn pensioen gewerkt als tekenaar voor het bedrijf waar hij zijn vrouw leerde kennen. Mevrouw Adema-Nieuwenhuizen zorgde thuis voor hun 3 kinderen. Ze hebben 7 kleinkinderen en inmiddels ook 3 achterkleinkinderen.
Viering van het jubileum
Het echtpaar vierde het jubileum vandaag in een bescheiden samenstelling met enkele familieleden, komend weekend vieren zij het jubileum met het hele gezin in Gorinchem.