Clubicoon Joop de Vries overleden door: Bestuur SVW

Vanavond (21 feb.)bereikte ons het droevige bericht dat ons clubicoon Joop de Vries na een kortstondig ziekbed op 75-jarige leeftijd is overleden.

Joop leed aan alvleesklier- en leverkanker. Op 26 januari j.l. werd er nog een erewedstrijd voor hem georganiseerd die op verzoek van Joop in het teken van Support Casper kwam te staan. Joop zal worden herinnerd als een gerespecteerde trainer in de regio. Hij trainde o.a. de clubs SVW, Sleeuwijk, Arkel, Stedoco, GJS, Hardinxveld en Meerkerk. Maar Joop wordt bovenal herinnerd als een fantastisch mens waar de spelers mee wegliepen.

Wij wensen Riet, Marcel en Linda, Edwin en Desiree, kleinkinderen en verdere familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies. Rust zacht Joop.