Voorjaarsactiviteiten Natuurcentrum

foto: NC

Het zonnetje begint weer te schijnen en bij het Natuurcentrum krijgen we de voorjaarskriebels. Hoogste tijd om weer leuke activiteiten te organiseren!

Tijdens de voorjaarsvakantie op woensdag 28 februari komt er wel een erg leuke activiteit: levend ganzenborden. De spelers spelen met reuzedobbelsteen en lopen zelf over de vakjes van het “speelbord” en voeren de opdrachten uit die ze op hun pad tegenkomen. Uiteraard is er limonade, thee, koffie en wat lekkers. We hanteren het Pay as you feel principe voor deze activiteit, dat betekent dat u zelf mag bepalen hoeveel u betaalt voor uw deelname, afhankelijk van uw tevredenheid en/of uw financiële draagkracht. Richtprijs voor deelname aan deze activiteit is € 5,-.

Iedere woensdag organiseren we de Kidsclub: knutselen, sjoelen, tafelvoetbal, buitenspelletjes, iedere week doen we iets anders. Ouders en vrijwilligers helpen de kinderen bij de activiteiten. Limonade, thee en koffie en iets lekker is uiteraard inbegrepen. Wij hopen dat door deze activiteiten kinderen en ouders uit de buurt elkaar beter leren kennen en dat er mooie vriendschappen worden gesloten! Kinderen en ouders kunnen een strippenkaart aanschaffen bij de balie. Kom gerust een keertje gratis kijken en meedoen.

Volg ons op facebook en blijf op de hoogte van al onze activiteiten! Uiteraard lees je het ook op facebook als onze eerste jonge dieren zijn geboren, we kunnen niet wachten!!