Familieconcert ‘The Snowman’ met film

Elk jaar organiseert het Gorinchems Symfonieorkest Merwe Sinfonietta een activiteit met name gericht op kinderen. Ook dit jaar is het weer zover. Op zaterdag 3 maart voert het orkest twee keer ‘The Snowman’ van Howard Blake uit. Dit is een muziekstuk met een film. Terwijl de film wordt afgedraaid, speelt Merwe Sinfonietta de muziek die hierbij hoort. Om de film heen wordt het verhaal compleet gemaakt met andere muziekstukken, waarbij een aantal acteurs de rollen zullen verbeelden en ons samen met vertelster Mirjam Wolters meenemen in de avonturen van een jongen met zijn sneeuwpop.

De concerten beginnen om 11:00 uur en 14:00 uur en vinden plaats in de Rehobothkerk, Driekoningenstraat 2 in Gorinchem. Per keer zal het concert ongeveer drie kwartier duren en na afloop is er weer volop gelegenheid om instrumenten van dichtbij te bekijken en uit te proberen. Zijn jullie erbij? Kaarten zijn te reserveren via info@merwesinfonietta.nl en geef daarbij aan welke tijd u wilt komen. De kaarten kosten 5 euro per persoon.