Zuid-Afrikaanse delegatie bezoekt tuinbouwbeurs HortiContact in Gorinchem

Van 17 tot 24 februari reist op initiatief van de gemeente Tshwane een Zuid-Afrikaanse delegatie af naar Nederland, georganiseerd door SANEC Zuid-Afrika en NABC. Het betreft een delegatie van 6 Zuid-Afrikaanse tuinbouwbedrijven en 2 vertegenwoordigers van Tshwane Economic Development Agency (TEDA). Als onderdeel van dit bezoek organiseert NABC op woensdag 21 februari 2018 van 14.30 tot 16.30 uur op de (internationale) tuinbouwbeurs HortiContact in Gorinchem een B2B matchmaking evenement tussen de 6 Zuid-Afrikaanse bedrijven en geïnteresseerde Nederlandse bedrijven.

De 6 aanwezige Zuid-Afrikaanse bedrijven zijn actief in de verkoop en teelt van bloemen (bloembollen), biologische fruit en groenten, bomen en vaste planten, en onderzoek en diensten op het gebied van landbouw. Voor het B2B matchmaking evenement kunnen Nederlandse bedrijven zich aanmelden via Myrthe van der Gaast (e-mail: agribusiness@nabc.nl of tel.: +31 (0)70 304 3618).

HortiContact is met gemiddeld ruim 500 exposanten en meer dan 16.000 bezoekers de grootste ontmoetingsbeurs voor de glastuinbouw in Nederland. Bezoekers van HortiContact komen vooral uit de sier- en groenteteelt (onder glas). De vakbeurs is op 20, 21 en 22 februari te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Meer informatie: www.horticontact.nl.