Glasmiddag in museum druk bezocht

Zondag stond het Gorcums Museum, tijdens de Culturele route, geheel in het teken van de expositie Glass 4 ever.

Van de geëxposeerde werken waren zo’n 10 kunstenaars aanwezig die de talrijke bezoekers met enthousiasme vertelde over de totstandkoming van hun creaties.

© Foto: GP-foto – bronvermelding verplicht (niet voor commercieel gebruik)

Voor de lezing van Piet Augustijn  konden niet alle belangstellenden meer een plaatsje in het auditorium op de eerste verdieping.

Jammer voor hen, maar de expositie meer de de moeite waard om deze te bezoeken zodat ook zij een mooie middag konden beleven. Voor de jeugdige bezoekers werd ook gezorgd. Zij konden alleen of met (groot)ouders meedoen aan een speurtocht langs de kunstwerken.

Glass 4 ever ook leuk voor kinderen

De kinderen worden nog meer betrokken bij Glass 4 ever. Op woensdag 28 februari om 13,30 uur kunnen zij na een korte rondleiding zelf aan de slag om met uiteenlopende materialen zelf een kunstzinnige creatie te maken. Voor kinderen van 6-12 jaar. Datum: woensdag 28 februari 2018. Tijd: 13.30-15.30 uur. Kosten € 2.50. Aanmelden:j.versluis@gorinchem.nl.

Op zondag 11 maart 2018 is er opnieuw een lezing. Nu door Gijs Brandt. Hij neemt u mee op een wandeling door de wondere wereld van het glas-in-lood. Datum: zondag 11 maart 2018. Tijd: 14.00 uur. Toegang gratis.

Glas 4 ever is nog tot en met 18 maart te bezoeken in het Gorcums museum.

© Foto: GP-foto – bronvermelding verplicht (niet voor commercieel gebruik)