Fietscursus vrouwen met een migratieachtergrond

In samenwerking met Christelijke Praktijkschool De Noordhoek, KLIK Gorinchem, Gorinchem Beweegt en met behulp van subsidie van ‘Bliek in Actie’ is er een initiatief ontwikkeld om vrouwen met een migratieachtergrond deel te laten nemen aan een fietscursus in Gorinchem.

KLIK Gorinchem gaat7, 14, 21 februari, 7, 14, 21, 28 maart, 4, 11, 18 april 2018. de lessen verzorgen en de leerlingen van De Noordhoek gaan de fietsen onderhouden en renoveren. Deelnemers van de cursus verzorgen daarvoor verschillende workshops op De Noordhoek.

Aan het eind van de cursus krijgen de geslaagde cursisten de kans om voor een klein bedrag een gerenoveerde fiets te kopen. Met de insteek van het project kunnen de deelnemers zich meer laten mengen in de samenleving en de Nederlandse fietscultuur.

Helaas is deze cursus vol. Aanmelden voor de volgende cursus (najaar 2018) kan via de contactpagina, of door te mailen naar info@klikgorinchem.com of door te bellen met Arjanne (0648838644)