Carrousel en het Sportpunt slaan handen ineen

In 2018 is de Carrousel gestart met een pilot op Brede School Gildenplein.

De Carrousel is een samenwerkingsverband tussen Stichting Kindercentra Gorinchem, Gemeente Gorinchem en de basisscholen in Gorinchem. Samen zorgen we voor leuke activiteiten in de wijk, op een vertrouwde plek: in school. Hier kunnen kinderen na schooltijd hun talenten ontdekken, kennismaken met verschillende vormen van vrijetijdsbesteding en zich ontwikkelen. De activiteiten zijn altijd verdiepend, verbredend of aanvullende op het schoolprogramma. Er zijn voor de deelnemende kinderen geen kosten verbonden aan de activiteiten, zodat iedereen mee kan doen.
Veel scholen in Gorinchem nemen al deel aan de Carrousel, maar nog niet allemaal. We werken er hard aan om alle scholen aan te laten sluiten.

 

Bekijk hier het Carrousel programma en volg de Carrousel op Facebook.