“Samen bouwen aan Gorinchem” CDA verkiezingsprogramma

Vol trots presenteerde onze lijsttrekker Lennert Onvlee vrijdag 02-02-2018 het verkiezingsprogramma 2018 – 2022 met als titel: “Samen bouwen aan Gorinchem”. Lennert gaf de aanwezigen een inkijkje in het proces hoe dit programma tot stand is gekomen. Veel, heel veel Gorcumers hebben hier aan meegewerkt. Gericht zijn we de straat op gegaan om te horen wat er leeft en speelt bij de Gorcumers. Leden en CDA sympathisanten hebben meegepraat.

Vrijdag 02-02-2018 was het dan zo ver. In een vol CDA Huis werden de eerste exemplaren van ons verkiezingsprogramma uitgereikt. Een mooi document waarin veel ambities zijn opgenomen. Maar wel realiseerbaar. Kernwoorden zijn Samen en Bouwen. Zoals we dit plan niet alleen opgesteld hebben, willen we het ook samen gaan uitvoeren. Lennert overhandigde het eerste officiële exemplaar aan de vormgever van het programma Rik Tazelaar. Als afsluiting sprak Anton Janus zijn complimenten uit naar Lennert en het CDA. Namens allen die aan het programma meegewerkt heeft feliciteerde hij Lennert. Natuurlijk werd er gelijk in het boekwerk gebladerd en gelezen. Ook nieuwsgierig geworden naar de inhoud? Onze speerpunten zijn:

Gorcumers zijn trots op hun stad!

  • We ondersteunen verenigingen.
  • De buurt bestuurt!
  • Elke oudere telt mee.
  • Vitaal ouder worden
  • Gorinchem moet bereikbaarder.
  • Ondernemers krijgen de ruimte
  •  Verkeersveiligheid moet beter!
  •  Minder stress bij jonge gezinnen!

Ook nieuwsgierig geworden naar de inhoud? Het gehele verkiezingsprogramma is binnenkort te vinden op de website van het CDA: www.cda.nl/gorinchem.