Wegrennende overvaller en getuigen op video Politie zoekt die getuigen

De politie heeft beelden vrijgegeven van een rennende overvaller die door twee getuigen wordt nagekeken. Tips? 0800-6070 of anoniem 0800-7000.

Een medewerker van een groentewinkel aan de Westwagenstraat in Gorinchem is donderdagmiddag 21 december overvallen en beroofd op de Vijfzinnenstraat van de dagopbrengst die hij bij zich droeg. De politie onderzoekt de overval en komt graag in contact met getuigen.

De medewerker liep rond half vijf op de Vijfzinnenstraat, toen hij ter hoogte van een sportzaak van achteren werd beetgepakt en in de richting van een steeg werd geduwd. Zijn belager bedreigde hem daarna met vermoedelijk een mes en ging er met het geld van de medewerker vandoor. De medewerker schrok hevig, maar raakte niet gewond. De politie zoekt de verdachte maar ook de twee getuigen langs wie de verdachte al bellend is gerend.

Signalement
De dader droeg een zwarte jas en had een capuchon over zijn hoofd. Hij is rond de 20 jaar oud en tussen de 1.80 – 1.85 meter lang. De politie is direct gestart met een onderzoek, maar dat heeft nog niet geleid tot een aanhouding.

Heeft u iets gezien of gehoord van de overval, of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in het onderzoek? Of bent u of herkent u getuigen? Neem contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via meld misdaad anoniem 0800-7000.