Gorcum Sportgala 2018 met de winnaars van 2017

Vrijdagavond 2 februari stroomden de bezoekers weer toe in de Evenementenhal voor de uitreiking van de prijzen voor de sportmensen, sportploegen en vrijwilligers van het jaar 2017.

Beken d gemaakt zou worden wie de gelukkigen die uit de genomineerden waren uitgezocht.  De inmiddels bekende sprekers Rob van Wijk en Henrie Wessels praatten de verschillende onderdelen van de avond weer aan elkaar.

Muzikaal werd de avond afgetrapt door Jelle de Boon en Larizz Dancestudio en ook ‘”Gorcums got Talent” Lisa zette  een show neer met de dames van Larizz.

foto: Hans Freije

Sharon Ringlever mocht werd gekozen tot sporttalent van 2017. De nieuwe prijs van het Gorcum Sportgala, de ‘Samen Kunnen Groeien Award” ging naar het Gorcums Winterfestijn! Voor alle genomineerden was er een “Duimpje”.

Sportinitiatief 2017 was voor “Koplopers Sport!”. Een zeer enthousiaste burgemeester Reinie Melissant reikte deze prijs uit. De sportieve wijze waarop zij dit deed werd door onze fotograaf Jan Noorlandt vakkundig vastgelegd.  De bewegingen waren echter te snel voor de camera van de wethouder Hans Freije.


© Copyright – Fotos: GP-foto/Jan Noorlandt 

De award voor de beste sportfoto ging naar Alex Majoor uitgereikt door Bianca den Breejen. Sporter van het jaar Fabio Jakobsen en de laatste award voor de sportploeg van het jaar ging naar Unitas zondag.

Er was natuurlijk ook nog een waarderingsprijs voor de Vrijwilliger 2017 en die ging maar Gert van Esterik.

Het werd een prachtige sportieve avond voor iedereen die van sport houdt en wie doet dat niet?

© Copyright – Foto’s: GP-foto/Jan Noorlandt. Laatste 2 foto’s van Reinie Melissant