Startende ondernemer ontmoet kunstenares

De Gorkumse Fietskoerier ontmoette enige tijd geleden Mariënne Willemse. Een geboren Gorkumse die al jaren op geheel eigen wijze haar visie op Gorinchem geeft.

Naast deze stijl heeft ze ook vele abstracte en hele vrolijke schilderijen gemaakt. En een workshop is zeker ook de moeite waard om een keer te volgen.

Op haar facebook pagina: https://www.facebook.com/Schilderijen-van-Marienne-215228725491214/ staan de foto’s van de werken die ze de afgelopen jaren geschilderd heeft. Vaak naar eigen inzicht maar ook in opdracht worden de mooiste kunstwerken vervaardigd. En dat steeds op haar eigen originele wijze.

Het logo van De Gorkumse Fietskoerier is ook onder handen genomen in haar kenmerkende stijl en omdat zowel Mariënne als De Gorkumse Fietskoerier meer naamsbekendheid willen krijgen is besloten om samen op een reclamebord bij de Gorinchemse hockeyclub Rapid te staan.

Dit bord is mede mogelijk gemaakt door die bedrijven die al een goede samenwerking met De Gorkumse Fietskoerier hebben en zie het resultaat:

reclamebord bij GHC Rapid          –             Mariënne en Marcel