Gorcum Open

Na het succes van de eerste editie vindt op donderdag 19 april de tweede editie van het unieke FUN(d raising) golftoernooi Gorcum Open van het Natuurcentrum Gorinchem weer plaats in het Gorinchemse stadspark. De “FUNgolfbaan voor 1 dag” deed zijn naam vorig jaar zeker eer aan en zorgde vorig jaar voor talloze lachsalvo’s. Het lichte balletje en bijzondere obstakels als een skatebaan, een vijver en een speeltuin zorgden voor bijzondere momenten. De afslag op het torentje van het Natuurcentrum naar een drijvend plastic badje zorgde wel voor de meeste lol.

Maro van Aken, Rabobank: “Het was een erg leuke middag. Goed georganiseerd, leuke mensen en mooi weer. Wij zijn volgend jaar graag weer van de partij en hopen dat er veel mensen deel zullen nemen.”

Het evenement dankt zijn succes aan hun geweldige partners. Eetcetera verzorgde de heerlijke baancatering, , studenten van het Davinci College ontvingen de deelnemers, de marshalls van Golfpark Almkreek en David Berg van Toekomst van morgen begeleidden de spelers in de baan. Golfpark Almkreek en The Dutch stelden prachtige prijzen voor de winnaars beschikbaar. De “cabrio chip in”, waarbij deelnemers mochten proberen een zacht balletje in de cabrio van Visscher Autogroep te chippen maakte de dag compleet.

We zijn trots dat in 2018 ook de Dutch Golf Club Fitter en Golfbaan Noordeloos onze partner zijn.

Zakelijke en particuliere spelers kunnen zich inschrijven via info@ncgorcum.nl of op www.gorcumopen.nl. Daar vindt u ook meer informatie over de wedstrijdvorm, tijden en kosten. Binnenkort maken we de bijzondere prijzen van de tweede editie van de Gorcum Open bekend!