Open dag Da Vinci College

Op vrijdag 26 januari verzorgt het Da Vinci College een open dag van 15.00 tot 20.00 uur op locatie MBO Gorinchem. De dag is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met het mbo in Gorinchem. Geïnteresseerden kunnen de sfeer van de school proeven en een rondleiding krijgen door het gebouw. Ook kunnen ze kennismaken met de verschillende opleidingen van het Da Vinci College, waaronder diverse nieuwe opleidingen die in 2018 van start gaan. Bedrijven, docenten en studenten geven antwoord op vragen over de opleidingen, wat de kansen op werk zijn en welke stages studenten lopen. Vanaf 15.30 uur is er elk uur een presentatie van ongeveer 10 minuten in de kantine. De presentatie geeft in korte tijd een indruk van de voordelen van de kleinschalige locatie en de opleidingen per sector.

Op de locatie MBO Gorinchem kunnen studenten een breed scala van middelbare beroepsopleidingen volgen van het Da Vinci College. Kleinschalig onderwijs en leren door te doen, staan centraal. Ook de verbinding met de regio is belangrijk, bijvoorbeeld in de vorm van projecten die studenten en bedrijven samen doen. Het Da Vinci College stimuleert studenten hun talenten te ontdekken en maximaal te benutten. De begeleiding is daarom persoonlijk en intensief.

In september 2018 gaan op het Da Vinci College, locatie MBO Gorinchem, meerdere nieuwe opleidingen van start. Studenten kunnen in Gorinchem voortaan ook kiezen voor Transport en Logistiek (niveau 2, 3 en 4), Bedrijfskunde (niveau 4), Beveiliging (niveau 2 en 3), Media Vormgever (niveau 4) en Smart Technology (niveau 4). De opleiding Smart Technology gaat over het leren toepassen van slimme technologieën. De opkomst daarvan gaat snel en zal in de toekomst alleen maar meer worden. Denk aan de slimme thermostaat, robots en zelf rijdende auto’s. De mogelijkheden van Smart Technology zijn enorm, en zo ook de kansen op de arbeidsmarkt met dit diploma op zak.

Tijdens de open dag op 26 januari krijgen geïnteresseerden een beeld van de mbo-opleidingen die te volgen zijn aan het Da Vinci College, locatie MBO Gorinchem. Wie nog twijfelt of nog niet weet welke studie te kiezen kan terecht bij één van de studieloopbaanadviseurs. Zij adviseren en helpen leerlingen bij het maken van hun opleidingskeuze.

Kijk voor meer informatie op www.davinci.nl/opendag