Personenauto botst op vrachtwagen

Op rijksweg A15 vond vrijdagmiddag, op de rijbaan richting Gorinchem t.h.v. de afslag naar de A27, een ernstig ongeval plaats. Het betrof een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto.

De personenauto, bestuurd door Liempde man uit reed om onbekende reden op de vrachtwagen. De man kwam knel te zitten in zijn voertuig brandweermensen met hulp van het Mobiel Medisch Team waren lange tijd bezig met het bevrijden van het slachtoffer uit zijn auto.

Pas na een uur hadden de hulpdiensten het slachtoffer uit de totaal vernietigde auto. Per ambulancedienst werd hij naar een ziekenhuis in Utrecht vervoerd. De ravage was groot maar hij bleek slechts licht gewond te zijn geraakt.

De oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht.

Foto’s © Max Liet – Hulpdiensten Gorinchem