Kandidatenlijst en verkiezingsprogramma Stadsbelang vastgesteld

Dinsdagavond is bij Stadsbelang de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma vastgesteld.

Het voorwoord in hun verkiezingsprogramma begint als volgt:

Stadsbelang is al ruim 40 jaar de enige lokale partij die vanuit haar diep gewortelde betrokkenheid bij de stad Gorinchem sinds jaar en dag de belangen behartigt van inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Stadsbelang onderscheidt zich van andere partijen, omdat voor ons, waardevrij en niet gebonden aan welke politieke ideologie ook, elke inwoner van Gorinchem telt. De zorg voor de stad, haar inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties, is bij Stadsbelang sinds decennia in vertrouwde handen. Doordat Stadsbelang geen binding heeft met provinciale of landelijke partijorganisaties, kunnen we ons volstrekt onafhankelijk opstellen en ons vooral richten op de belangen van de stad Gorinchem en haar inwoners.”

Op de kandidatenlijst staan 18 namen, waarbij als eerste drie genoteerd staan: Dick van Zanten, Renate van Maaren en Hans van Mourik.

Het complete programma en kandidatenlijst kunt u hier ook inzien.

SB Verkiezingsprogramma 2018-2022 (1)