Uitslaande brand in woning Molenstraat Hardinxveld-Giessendam

Aan de Molenstraat in Hardinxveld  zondagavond rond 17.30 uur brand uitgebroken.

Deze werd al nel opgeschaald tot grote brand, de vlammen sloegen uit het dak. Om deze reden moesten ook de naastgelegen woningen nat worden gehouden om uitbreiding van de brand te voorkomen. Uit voorzorg werden 3 woningen ontruimd. Molenstraat en aangrenzende Stationsstraat werden afgesloten.

Rond 18.45 uur kon brand meester worden gegeven. Verdere gegevens over schade is niets bekend.

De bewoners kunnen in verband met brand- en waterschade niet terug naar hun woning. Voor hen wordt vervangende woonruimte gezocht. Burgemeester Heijkoop van Hardinxveld-Giessendam  laat zich ter plaatse verder informeren over de situatie.

https://www.facebook.com/hulpdienstengorinchem/videos/2107986969436105/

Video en foto: © Max Liet – Hulpdiensten Gorinchem