PoGo knalt het nieuwe jaar in

PoGo opent het nieuwe jaar met een spectaculair programma, Zaterdag 6 januari Tribute a Journey Through Time en een dag later de eerste van een serie bluesconcerten op zondag onder de noemer Sunday Bluezz.

De Tribute-avond wordt gevuld met klanken van Muse (door Musest), Queen (door Miracle) en The Cure (door I Found The Cure). Stuk voor stuk bands die in binnen- en buitenland gekend en erkend zijn.

Het boeiende feest start om 20.30 uur (deur open om 20.00 uur). De toegangsprijs is tien euro.

Een dag later dan de eerste Sunday Bluezz waarbij het spits wordt afgebeten door Sweet Mary Jane. Geformeerd rond frontman Fred van Willigen speelt deze band bluesrock uit de jaren ’60 en ’70. Dus met werk van Rory Gallagher, Jimi Hedrix, Thin Lizzy en Stevie Ray Vaughan om maar wat namen te noemen. Het bluesfeest start om 20.00 uur en de entreeprijs bedraagt slechts 4.50 euro. Je vindt PoGo aan de Grote Haarsekade 120 in Gorinchem. Kijk voor meer info ook op de facebookpagina van Podium Gorcum.