Keuken Natuurcentrum langer geopend

Het Natuurcentrum gaat wel erg leuk het nieuwe jaar in! Iedere zondagavond van januari is onze keuken geopend tot 18.30u. U kunt tot 19.30u rustig van uw heerlijke pannenkoek, poffertjes of tosti genieten. Bij voldoende animo blijven   we het hele jaar door op zondagavond geopend!

Klantenkaarthouders krijgen 10% korting op hun volledige bestelling op de zondagavond!

Op 3 januari van 11-15u is er een gezellig spelletjes dag voor de kinderen, hoelahoepen, kloslopen, jeu de boules, voor ieder wat wils!

Op dinsdag 9 januari van 19-21u kunt u bij het Natuurcentrum even helemaal tot uzelf komen met een kennismakingsworkshop mindfulness van Mirjam Gosseling.

Op de eerste zondag van het nieuwe jaar kunt u weer genieten van een heerlijke high tea. Hartige en zoete hapjes, een ware lust voor het oog uitgestald op een etagère, Uiteraard krijgt u er een ruime kan koffie of thee bij. Uiteraard hebben we voor de kleine eters een speciale prijs.

De laatste zondag van januari is er voor de jongste dierenliefhebbers weer een dierverzorgingscursus junior. Wat eet een geit, hoe borstel je een pony, waarom houdt een varken van modder, al hun vragen worden beantwoord!

Kijk voor alle activiteiten en prijzen op facebookpagina/natuurcentrumgorinchem

Natuurcentrum