Informatieavond Beatrixziekenhuis over operatie na fors gewichtsverlies op 18 januari

Suzan Visser-Loef vertelt tijdens de informatieavond van het Beatrixziekenhuis op 18 januari over een operatie om overtollige huid te verwijderen na fors gewichtsverlies

De vakgroep plastische chirurgie van het Beatrixziekenhuis, onderdeel van Rivas Zorggroep, houdt op 18 januari een voorlichtingsavond voor mensen die veel gewicht zijn verloren en een operatie overwegen om overtollige huid te laten verwijderen. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 18 januari van 19.00 tot 20.00 uur in het Beatrixziekenhuis. U kunt zich melden bij de ingang van verpleeghuis Het Gasthuis, tegenover het ziekenhuis, aan de Banneweg 57. Daar wordt u opgehaald en naar locatie Vlietzaal gebracht.

Informatie en vragen

Tijdens deze informatieavond vertelt Suzan Visser-Loefs, verpleegkundig specialist plastische chirurgie, over de post-bariatische chirurgie. Dit zijn operaties om overtollige huid te verwijderen, bijvoorbeeld na een maagbandje of een omlegging in het spijsverteringskanaal. Ook wanneer u geen operatie heeft gehad maar wel veel kilo’s bent afgevallen bent u van harte welkom. U krijgt informatie over behandelmogelijkheden en indicaties van wanneer een operatie mogelijk is en wanneer niet. Ook wordt besproken wanneer het moment geschikt is voor een operatie. Tenslotte gaat de verpleegkundig specialist in op te verwachten resultaten, risico’s van de operatie en vergoedingen door de zorgverzekeraar. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen.

Aanmelden voor gratis avond

De informatieavond is geheel vrijblijvend en gratis toegankelijk. Aanmelden kan door naam en e-mailadres te mailen naar H.van.der.Held@rivas.nl.