Duur behang voor politiebureau Gorinchem

Dit weekend leek er een duur behang gebruikt te zijn in het politiebureau. Het patroon bestond uit echte geldbiljetten en een snelle telling leerde dat het om €.26000,– ging.

Maar nee, ze waren niet gek geworden bij de politie. Het bleek om geld te gaan dat hing te drogen. De biljetten waren afkomstig uit een auto die in de nacht van zaterdag op zondag in Leerdam te water was geraakt. Het slachtoffer, een 54-jarige vrouw uit Leerdam, kwam met de schrik vrij maar bleek na een blaastest teveel te hebben gedronken.

De meer dan 500 aangetroffen biljetten werden allemaal netjes gedroogd en in beslag genomen. Er wordt onderzoek gedaan naar de herkomst van het geld. De politie is toch wel nieuwsgierig naar de herkomst van dit bedrag. Wel erg veel voor een avondje stappen.