Vierde Sudderavond in Fort Bakkerskil

Werkendam – 20-11-2017 – Op dinsdagavond 19 december sluiten we het jaar weer af met een avondje onthaasten, net zoiets als het rustig sudderen van rundvlees, vroeger bij oma op het petroleumstel.
Gezellig zo tegen 20.00 uur binnenkomen met een kopje koffie of thee en dan rond half negen een half uurtje luisteren en genieten. Leo van der Laan begeleidt zichzelf op de piano bij enkele gedichten, Willem de Vreede vertelt het eerste deel van zijn kerstverhaal en de Chanting Lads zingen a capella een paar nummers. Daarna even een drankje drinken (of weer gewoon koffie of thee) met daarna weer een half uurtje lekker luisteren en genieten. Zo rond een uur of kwart voor tien als het programma klaar is hoeft u nog niet naar huis, want we hebben geen haast. Gewoon, gezellig, zonder iets te hoeven. Een avondje onthaasten voordat de kalkoen- en oliebollengekte weer losbarst.

De entree is gratis, u betaalt alleen uw eigen consumpties.
Het fort is het gemakkelijkst te bereiken via de Krouwerskade in Werkendam (afslag Werkendam op de A 27). Parkeren op het terrein van het fort of op de parkeerplaatsen voor het fort.

Vanwege het beperkt aantal plaatsen is aanmelden via info@marcelvaandrager.nl verplicht.