Home

Alblasserwaard – 13-10-2017 – Het kom niet veel voor dat een club op zoek is naar knotwilgen, louter om deze te gaan knotten. Toch wil de Lionsclub Alblasserwaard Tablis letterlijk uitvoering geven aan haar dienstverleningstaak. En daarom is deze club op zoek naar iemand die knotwilgen in bezit heeft, maar ze zelf niet meer kan onderhouden.

Eigenlijk zijn er twee redenen waarom een dergelijke club op een zaterdagochtend de handen uit de mouwen wil steken: iemand, die dat zelf niet meer kan helpen en tegelijkertijd iets doen dat goed is voor de teamgeest in de club. Lekker met elkaar bezig zijn in de buitenlucht. Daarom wordt er een dringende oproep gedaan op iedereen die dit leest. Weet u in uw omgeving iemand die op dit punt hulp nodig heeft, neem gerust contact op. Uiteraard gebeurt de klus helemaal gratis. U kunt bellen met Dick de Jong: 06-22845889 of een mail sturen naar djdejong@planet.nl .

Please follow and like us:
onpost_follow