Home

Gorinchem – 11-10-2017 – Alleen al door op de website www.de-gratisloterij.nl te kijken steunt u de kankerbestrijding. Dit kost u niets, maar u geeft steun aan stichtingen, verenigingen, organisaties en fondsen die helpen om kanker de wereld uit te helpen. Bezoekers mogen aangeven waar de opbrengst van deze actie heen moet. Zelfs individuele gevallen kunnen aangemeld worden en dan gaat de stichting samen met hen bekijken wat er gedaan kan worden.

Behalve dit goede gevoel kunt u bovendien iedere dag een geldprijs winnen van €.3000,– of €.2000,– winnen. Ook dat kost u geen cent.

Hoe kan dit? U hoeft geen loten te kopen, maar de prijs kan vallen op één van de nummers die u al in uw bezit heeft. Dit kan zijn: een gedeelte van uw (bromfets)rijbewijsnummer, uw bankrekeningnummer, BSN of zelfs uw telefoonnummers. Dit kan elke dag weer opnieuw.

Waar komen de prijzen vandaan?
De inkomsten worden door de stichting gehaald uit de reclame-opbrengsten van de
adverteerders/sponsors.

Meer informatie
Voor meer informatie over de stichting zoals voorwaarden, speluitleg, prijzen, enz. kijkt u op de website www.de-gratisloterij.nl