Home

Gorinchem – 11-10-2017 – Na de weergaloze aflevering van 8 oktober gaan we 22 oktober verder met een evenzo flitsend Plug In Cafe. Opnieuw twee prima bands: The Leftovers en Floqheart.

The Leftovers  is ontstaan uit vis uit verschillende ter ziele gegane bands ontstaan. Uit dit “destillaat ” vormde zich een gezellige Pop/Rockcoverband uit de Drechtstreek.

De mannen van The Leftovers brengen het publiek covers van Foo Fighters, Herman Brood, Billy Idol, Aerosmith, De Dijk, Golden Earring, David Bowie, Direct, The Cure, Red Hot Chili Peppers en nog veel meer lekkere smaken. Zij trakteren “met hart en ziel” het publiek op stevige hits van hun muzikale helden.

Plezier staat voorop bij Marcel van Wijck (gitaar/zang), Ton de Bruin ( gitaar/zang), Jeroen Kraaijeveld (basgitaar/zang), Rodney Werleman (drums) en Ruben van Maaren (leadzang).

Mocht je in de gelegenheid zijn, kom dan zeker eens proeven.

Floqheart  is een coverband met de roots in de Alblasserwaard. Het repertoire dat de bandleden op het podium brengen staat garant voor een swingende avond.

Zangeres Yolanda is in staat nummers van Anouk, Ilse de Lange en nog veel meer topartiesten op een spetterende manier voor het voetlicht te brengen. De keyboards van Rein geven dit alles nog eens een extra boost!

De stabiele basis voor dit alles wordt gelegd door drummer John, bassist Jan en gitarist Alex, die een lekkere solo niet uit de weg gaat. Geen standaard repertoire voor deze coverband, maar een gewaagde mix van oud en nieuw!

Mis het niet dus. Het Plug In Cafe is actief in PoGo aan de Grote Haarsekade 120 in Gorinchem en begint om 15.30 uur (deur open 15.00 uur).

Uiteraard is de toegang gratis!