Home

Gorinchem – 11-10-2017 – De werkgroep Kruitmagazijnen van Stichting Symposion Gorinchem nodigt u van harte uit voor de opening van de expositie met conceptueel fotowerk door Jurriaan Aaron Visser.

“Ik heb altijd een fascinatie gehad voor het menselijke gedrag. De menselijke behoefte om zijn eigen emoties en die van anderen te begrijpen. Het vertalen van deze emoties in beeld, geluid en vorm is de drijvende kracht achter mijn creativiteit. Mijn zoektocht om mezelf en de wereld te begrijpen, heeft mij langs verschillende vormen van expressie geleid. Van het spelen en schrijven van muziek, schilderen en fotograferen. Mijn werk wordt in sterke mate bepaald door de grote tegenstellingen in de wereld en het leven (licht en donker, haat en liefde, man en vrouw etc.) en de realisatie dat de een niet zonder de ander kan bestaan. De tegenstellingen bevinden zich in een constant evenwicht. Tijdens het creatieve proces ben ik altijd op zoek naar de harmonie van twee tegengestelden.”

„Diverse concepten” is te zien van 28 oktober t/m 30 december 2017. Opening op zaterdag 28 oktober 2017 om 16:00 uur bij de Kruitmagazijn gevestigd op de Dalemwal 19 in Gorinchem.