Home

Gorinchem – 10-10-2017 – Alweer ruim acht jaar is de digitale seniorengids te vinden op www.seniorngids-gorinchem.nl.

In deze gids staat wat de ouderen zouden willen weten op heel veel gebieden waarin senioren zijn geïnteresseerd. Zoals o.a. financiën, gezondheid, beweging en veel meer.

De digitale seniorengids wil meer gaan betekenen. Naast de gewone site, die al veel wordt bezocht, zou het aardig zijn wanneer ook de social media gekoppeld kan worden aan deze gids. Daarvoor wordt gezocht naar een vrijwilliger die bijvoorbeeld facebook kan opzetten voor de seniorengids en wellicht ook andere items. Ook zou het fijn zijn wanneer deze vrijwilliger deze social media kan beheren.

Mocht u het leuk vindt om hier mee bezig te gaan, goed met internet en de social media kunt omgaan, affiniteit heeft met senioren en wat tijd over heeft dan kunt u contact opnemen met de initiatiefnemer en beheerder van deze site e-mail gerard.broekman@planet.nl.