Home

Woudrichem – 9-10-2017 – De komende twee zaterdagen is er weer volop live-muziek in de Teerkamer. Allereerst is er op zaterdag 14 oktober het Meezingcafé. Onder begeleiding van Donna Bastiaans kan iedereen meezingen met de leukste hits. Donna regelt de tekstmappen en begeleidt de liedjes op gitaar. Het Meezingcafé bestaat nu ongeveer een jaar en wordt iedere keer weer gezelliger. Iedereen mag mee zingen en als je liever niet meezingt, is luisteren natuurlijk ook altijd mogelijk. De entree is gratis, de zaal is open vanaf 20:00 uur.

Een week later op 21 oktober bestijgt een Golden Earring tribute het Woudrichemse podium. We kennen allemaal the Golden Earring van hun talloze internationale hits. De Gorcumse formatie “Back Home” heeft op het Hippiefestival en in de Xinix al laten zien dat zij het werk van de Haagse rockband zeer natuurgetrouw ten gehore kunnen brengen. Nu komen ze dat ook op ons podium doen. In het voorprogramma staat de eveneens Gorcumse formatie “True Colors”. Drie fantastische zangeressen en gitarist Walter de Lima brengen samen een zeer afwisselend repertoire met prachtige meerstemmige zang. Kortom: Een avond om niet te missen!

De entree bedraagt 5 euro, de zaal is open vanaf 22:00 uur. Het voorprogramma zal rond 22.30 beginnen.

Meer info op www.teerkamer.eu of www.facebook.com/deteerkamer

Please follow and like us:
onpost_follow