Home

Gorinchem – 9-10-2017 – Huurders van Poort6 konden op deze dag vragen stellen en uitleg krijgen over alles wat met wonen te maken heeft. En van die gelegenheid werd goed gebruik gemaakt.

Voor ieder wat wils
Het Poort6 Huurdersevent vond plaats op de landelijke Dag van het Huren. Niet alleen Poort6 was met veel medewerkers aanwezig om vragen te beantwoorden, ook een groot aantal (maatschappelijke) partners was erbij. Bezoekers konden zelf oefenen met het doven van een vlam in de pan, tips en advies krijgen over het onderhoud van hun tuin , budgetteren, veiligheid, het kopen van een huis en nog veel meer. Ook het Repaircafé dat voor één keer op de Schelluinsestraat werd gehouden, had het druk met het repareren van spullen die door bezoekers werden meegebracht.

Meest betrokken huurder van de buurt
Aan het einde van de middag werden 8 huurders nog eens extra in het zonnetje gezet. Deze 8 huurders waren door medebewoners genomineerd voor de “Meest betrokken huurder van de buurt” en kregen uit handen van René Wiersema een bedankje voor hun inzet. De heer Sterk werd als winnaar extra bedankt vanwege zijn jarenlange inzet bij het onderhoud van de binnentuin van de Rozenobel, het organiseren van de maandelijkse bingo in het naastgelegen dienstencentrum, het bieden van een helpende hand aan de bewoners en zijn belangrijke signalerende rol in het complex.

© Foto: GP-foto – bronvermelding verplicht (niet voor commercieel gebruik)  

Please follow and like us:
onpost_follow