Home

Gorinchem – 26-9-2017 – De Bibliotheek AanZet lanceert dit schooljaar een nieuw concept voor pedagogisch medewerkers en leerkrachten in het basisonderwijs: Het Kenniscafé. De Kenniscafés zijn bedoeld om inspiratie op te doen, kennis te maken met innovatieve ideeën en werkvormen én een netwerk te vormen met collega’s uit de regio.

Thema’s
In de loop van het jaar komen verschillende thema’s aan de orde. Bij elk Kenniscafé is een expert aanwezig op het gebied van het thema. Daarnaast gaat de deelnemer actief aan de slag tijdens een workshop. Natuurlijk is het ook een goede gelegenheid om te netwerken en om kennis uit te wisselen met de andere aanwezigen.

Thema’s Het Kenniscafé
Meer informatie over het thema van het Kenniscafé vind je op: www.debibliotheekaanzet.nl/leven-lang-leren/kenniscafes.html.
Elk thema komt in twee Kenniscafés aan bod, om zoveel mogelijk mensen de kans te geven deel te nemen.

Meld je aan en kom ook!
Stuur een mail aan: events@debibliotheekaanzet.nl
Vermeld je naam, naam van de organisatie waar je voor werkt, je functie, aantal personen en voor welk(e) Kenniscafé(s) je je wilt aanmelden.
Deelname is gratis. Graag tot ziens!