Home

Gorinchem – 25-9-2017 – Maandag, omstreeks 10.45 uur, werd brandweer Gorinchem opgeroepen omdat er een persoon te water was geraakt in rivier de Merwede. Ook duikteam Dordrecht, KNRM Dordrecht en de TS1036 uit Werkendam werden opgeroepen.

De brandweer Gorinchem ging direct te plaatse met de veertaxi/blusboot. Daar bleek dat de persoon, een vrouw, door de schipper van een passerend schip uit het water was gehaald. Het slachtoffer werd met de blusboot naar de wal gebracht ter hoogte van Avelingen.

Bij de ligplaats van de veerdienst stonden reeds ambulances gereed. Toen bekend werd dat de vrouw aan wal was ging een ambulance met spoed naar deze locatie om het slachtoffer onderzoeken.

Over oorzaak van het ongeval en de toestand van de drenkeling is nog niets bekend.

© Foto: GP-foto – bronvermelding verplicht (niet voor commercieel gebruik)  

Please follow and like us:
onpost_follow