Home

Gorinchem – 12-8-2017 – Een motorrijder ging vrijdagavond even na acht uur onderuit toen hij reed over de verbindingslus van de A27/A15 bij knooppunt Gorinchem. Andere auto’s stopten om de man eerste hulp te verlenen en de hulpdiensten te alarmeren. De traumahelikopter werd opgeroepen omdat de man gereanimeerd moest worden.

De A15 moest wegens de landing van de helikopter tijdelijk worden afgesloten.

Politie en ambulancemedewerkers namen de reanimatie van de omstanders over. De rijbaan en de uitvoegstrook van de A27 werden afgesloten. Een trauma-arts werd door de traumahelikopter afgezet om eveneens hulp te verlenen. Helaas mocht de reanimatie niet meer baten en overleed de motorrijder ter plekke.

De politie doet nader onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.Vermoedelijk is de motorrijder onwel geworden en daardoor gevallen.

foto’s: Herbert van Dalen